Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
Canistre-20lMarţi 19 iunie a.c., un echipaj de jandrmerie din cadrul Grupării Mobile „Matei Basarab” Ploieşti a depistat în jurul orelor 05.20 în zona de nord a oraşului, o persoană de sex bărbătesc (şofer RATP) care a sustras o cantitate de 30 litri motorină în timpul serviciului, din rezervorul mijlocului de transport în comun pe care-l conducea. De asemenea, produsul petrolier a fost transbordat din autobuz, în autoturismul proprietate personală. În urma verificărilor efectuate, a fost stabilită identitatea celui în cauză după cum urmează: M. N. de 40 ani din Ploieşti. În continuare, jandarmii au procedat la contactarea reprezentanţilor regiei de transport ocazie cu care s-a comunicat interdicţia angajaţilor de a introduce sau scoate carburanţi. Întreaga cantitate de produs petrolier a fost ridicată şi predată societăţii prejudiciate.

Celui în cauză i-au fost întocmite documente de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, riscând pedeapsa cu închisoarea de la 4-18 ani. Dosarul cu documentele întocmite va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiesti în termenul pentru continuarea cercetărilor.

Back To Top