Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
politia_rutieraCa urmare a emiterii de către Administraţia Naţională de Metrologie a codului potocaliu de căldură, circulaţia vehiculelor cu masa totală maxim autorizată mai mare de 7,5 tone va fi interzisă temporar pe drumurile naţionale din mai  multe judeţe, printre care şi Prahova, în perioada 22 - 23 iunie 2012, în intervalul 11.00-20.00.
De la această restricţie sunt exceptate :
-transporturile de animale vii şi produse perisabile de origine animală şi vegetală;
-vehiculele care participă la intervenţii de forţă majoră;
-transporturi funerare;
-transporturi poştale;
-transporturi de echipamente de prim ajutor;
-transporturi pentru distribuire de carburanţi;
-transporturi de mărfuri sub temperatură controlată;
-transporturi pentru tractări vehicule avariate;
-transporturi pentru distribuirea de apă şi hrană în zonele calamitate;
-transporturi cu vehicule specializate destinate prin construcţie salubrizării.
Restricţionarea circulaţiei este necesară pentru protecţia sectoarelor de drum asfaltat pe care, din cauza temperaturilor ridicate din timpul zilei se produc deformaţii majore ireversibile cu pierderea stabilităţii îmbrăcăminţii rutiere.
Măsura va fi dusă la îndeplinire de către Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România S.A. cu sprijinul organelor de Poliţie.
Restricţia va fi ridicată imediat ce temperaturile vor intra în normal.

În continuare, pe D.N. 1 în judeţul Prahova, traficul este restricţionat din cauza efectuării unor lucrări de reabilitare a părţii carosabile pe podul rutier situat pe Centrua de Vest a municipiului Ploieşti în dreptul comunei Brazi, şi la k. 116 în zona Posada.
În aceste puncte, traficul rutier se desfăşoară alternativ pe un singur sens de deplasare.

Participanţii la trafic sunt sfătuiţi să-şi planifice din timp călătoriile, să evite deplasările în intervalele când temperaturile sunt ridicate, şi să respecte indicaţiile poliţiştilor care dirijează circulaţia în zonele unde sunt efectuate lucrări de reabilitare.
Back To Top