Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

bataieLa data de 22.06.2012, ora 23.30, B. Marian şi P. Constantin au sesizat Poliţia prin intermediul apelului unic de urgenţă 112 despre faptul că la un bar   din comuna Starchiojd are loc un scandal în care sunt implicate mai multe persoane.
În baza sesizării s-a constituit echipă operativă formată din poliţişti din cadrul Secţiei 12 Poliţie Rurală Vălenii, care s-a deplasat la faţa locului şi a aplanat conflictul.
Din cercetările poliţiştilor a rezultat că în jurul orei 23, la barul respectiv se aflau 17 persoane care consumau băuturi alcoolice şi jucau biliard.
La un moment dat F. Paul şi P. Romu au mers la masa la care stăteau B. Marian şi N. Sorin, cu care s-au luat la cearta motivând că aceştia din urmă i-ar fi bătut pe F. Paul şi M. Adrian, în urmă cu mai multe zile.
În acest timp N. Sorin l-a lovit pe P. Romu. În conflict a intervenit şi B. Marian, care a încercat să îl lovească pe F. Paul, precum şi F. Ion, fratele lui F. Paul şi M. Adrian, F. Mihai şi S. Florin, prieteni cu ultimul, care au încercat să îi despartă creându-se o busculadă generală în care s-au lovit reciproc, răsturnând mai multe mese, deranjând ceilalţi consumatori care au plecat din bar.
N. Sorin a luat un scaun metalic şi a încercat să îl lovească pe P Romu, apoi a continuat acţiunea violentă lovindu-l pe P Romu peste mâna dreaptă cu o sticlă de bere luată de pe o masă, care s-a spart. În urma cioburilor rezultate s-a produs vătămarea lui P. Romu, care s-a tăiat la talpa piciorului stâng.
La scurt timp N. Sorin şi B. Marian, au revenit la bar şi au lovit barmanul de serviciu, au distrus mai multe sticle de băuturi alcoolice, au spart două geamuri de la intrararea în bar şi au răstrurnat mai multe mese.
Administratorul barului a formulat plângere penală pentru infracţiunea de distrugere, iar barmanul pentru infracţiunea de lovire.
În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, lovire sau alte violenţe şi distrugere.

Back To Top