Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
caine-agresivLa data de 22.06.2012, ora 20.20, poliţişti din cadrul Secţiei 4 Ploieşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că un câine din rasa AMSTAFF a muşcat un copil de 12 ani.
În temeiul sesizării la faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Secţiei 4 Poliţie care a efectuat verificări şi investigaţii. Din primele cercetări efectuate a rezultat că incidentul a avut loc în zona pieţii agoalimentare din zona de sud a Ploieştiului. în jurul orei 20.15. B. Petre, din Ploieşti, plimba un câine rasa AMSTAFF, încadrat în categoria câinilor periculoşi, iar la un moment dat câinele şi-a smuls botniţa, s-a smucit din lesă şi a muşcat de piciorul drept un minor de 12 ani, care tranzita zona, nefiind însoţit de părinţi.
S-a solicitat intervenţia ambulanţei, care l-a transportat la Spitalul de Pediatrie Ploieşti, unde i s-au acordat îngrijiri medicale de specialitate, nefiind necesară internarea acestuia.
Câinele implicat în incident este luat în evidenţa canină, îndeplinind toate condiţiile legale.
Cercetările sunt continuate de către lucrătorii Secţiei de Poliţie nr.4, în cauză fiind întocmite acte premergătoare pentru comiterea infracţiunii prev. şi ped. de art.11, al.1, din O.U.G.55/2002.

Back To Top