Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
Tigari1În ziua de 25.06.2012, în jurul orei 7.52, Dispeceratul Secţiei 2 Poliţie Ploieşti a fost sesizat prin S.N.U.A.U. „112” despre faptul că în timp ce descărca un autotren încărcat cu ţigarete, M. Robert a fost lovit de un palet cu baxuri de ţigarete.
În baza sesizării, s-a constituit echipa operativă, care s-a deplasat la faţa locului şi a constatat că incidentul a avut loc la un punct de lucru al unei societăţi comerciale  ce are ca obiect de activitate distribuirea ţigărilor.
Din primele verificări efectuate a rezultat faptul că gestionarul depozitului, G. Daniel, conform atribuţiilor de serviciu, a descărcat mai mulţi paleţi cu baxuri de ţigarete, folosind un utilaj hidraulic manual, iar M. Robert a intervenit pentru a-l ajuta. La un moment dat, din cauza declivităţii căii de rulare unde era parcat autotrenul şi a sistemului manual de descărcare, paletul cu ţigarete a căzut peste  M. Robert.
Colegii acestuia au anunţat evenimentul produs.  La faţa locului a sosit şi un echipaj de ambulanţă, care i-a acordat primele îngrijiri medicale, procedând ulterior la transportarea acestuia la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, unde a rămas internat în vederea supravegherii, acordării tratamentului de specialitate şi a stabilirii cu exactitate a diagnosticului.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

Back To Top