Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

parlamentCamera Deputaţilor a aprobat proiectul de lege prin care ziua de 30 noiembrie, a Sfântului Andrei, capătă statutul de „sărbătoare oficială”. Astfel, din acest an, vom mai avea o zi liberă legală.

Pentru proiectul de lege au votat 236 de deputaţi, doi au votat împotrivă, iar zece s-au abţinut, relatează evz.ro. „Miza nu o constituie acea zi liberă, ci faptul că Sfântul Andrei este ocrotitorul României, iar aceastaă zi era normal sa fie celebrată într-un mod în care să corespundă simţirii poporului român şi, nu în ultimă instanţă, faptului că, într-un fel sau altul, fiecare dintre noi simţim răspunderea morală, spirituală a unui atare eveniment”, a afirmat deputatul PSD Marian Neacşu. Proiectul de lege a fost deja adoptat de Senat, iar Camera Deputaţilor este decizională.

În acest an, ziua de 30 noiembrie este vineri, ceea ce înseamnă, pentru cei mai mulţi angajaţi români, încă o minivacanţă de trei zile.

Până acum, sărbătorile legale considerate zile libere erau 1 şi 2 ianuarie, prima şi a doua zi de Paşti, 1 Mai - Ziua Internaţională a Muncii, prima şi a doua zi de Rusalii, 15 august - Adormirea Maicii Domnului, 1 Decembrie - Ziua Naţională a României, prima şi a doua zi de Crăciun. Potrivit unor statistici, angajaţii români se află pe ultimele locuri din lume în ceea ce priveşte numărul de zile libere pe care le primesc în afara celor de concediu. Cele mai multe zile libere au angajaţii japonezi şi cei italieni, care se bucură de 16 sărbători legale pe an. La polul opus se află Marea Britanie şi Olanda, cu doar opt zile libere cu statut de sărbători legale, pe an.
Back To Top