Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

rovinietaDeputaţii au adoptat, marţi, un proiect de lege care prevede că procesele verbale de constatare a contravenţiei pentru conducătorii auto care circulă fără rovinietă trebuie aduse la cunoştinţa acestora în cel mult 30 de zile lucrătoare de la data contravenţiei. În această perioadă, ei nu mai pot fi sancţionaţi pentru aceeaşi faptă.

Şoferii pot fi amendaţi doar o dată pe lună dacă nu au rovinietă. Potrivit proiectului de lege, „fapta de a circula fără a deţine rovinietă valabilă constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă. Procesul-verbal de constatare a contravenţiei se poate încheia şi în lipsa contravenientului, după identificarea acestuia în baza de date a Ministerului Administraţiei şi Internelor”, titrează rol.ro.

Dacă, în timpul celor 30 de zile lucrătoare de la constatarea contravenţiei, şoferului îi sunt emise mai multe procese verbale, el va plăti amenda numai pentru primul proces-verbal emis.

Reglementarea era necesară, justifică iniţiatorul proiectului, senatorul PSD Trifon Belacurencu, deoarece numeroşi conducători auto care, din diverse motive, nu şi-au achitat rovinieta, primesc zeci de procese-verbale după o perioadă foarte lungă de timp de la prima constatare a încălcării legii.

Proiectul de lege modifică Ordonanţa Guvernului nr.15/2002 privind aplicarea tarifului de utilizare şi a tarifului de trecere pe reţeaua de drumuri naţionale din România.

Back To Top