Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

carburanți
Categorie: Actual
  • Premierul Marcel Ciolacu a declarat că va exista o discuţie în Guvern pentru a vedea de ce a crescut preţul carburanților.
  • Şeful Executivului a explicat și de ce este motorina este mai scumpă.

Primul ministru a precizat că România are al doilea cel mai mic preţ la carburanţi din Europa, iar scumpirea nu este atât de mare, acciza fiind raportată la anul 2018. „O să am o discuţie să vedem de ce a crescut preţul. Am înţeles că s-a mărit iarăşi barilul. Este foarte uşor de influenţat în urma războiului, dar vreau să vă spun un lucru, avem al doilea preţ din Europa ca şi cel mai mic. Mi se pare că Bulgaria mai are cu 0,1 mai puţin decât România. Deci este o scumpire care s-a văzut în toată lumea şi în toată Europa. Nu e o scumpire atât de mare. Noi avem acciza blocată raportată la 2018. Deci statul român în acest moment ia cea mai mică acciză din Europa ca să menţinem inflaţia cu o singură cifrăa afirmat Marcel Ciolacu, întrebat dacă este luată în calcul reintroducerea compensării cu 50 de bani a carburanţilor. Şeful Executivului a explicat și de ce motorina s-a scumpit mai mult: „Este şi normal. De obicei motorina se foloseşte în război, din câte ştiu eu”.

Citește și CONSILIUL CONCURENȚEI VERIFICĂ 12 BĂNCI PENTRU UN POSIBIL CARTEL ÎN PRIVINȚA ACORDĂRII CREDITELOR

Back To Top