Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
politia-echipaj-autoÎn aceasta dimineaţă, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti au descins la locuinţele membrilor unei grupări infracţionale specializată în obţinerea de credite bancare cu documente falsificate. Percheziţiile au fost efectuate cu sprijinul luptătorilor S.I.R.
Poliţiştii au percheziţionat 11 locuinţe din Ploieşti, aparţinând membrilor grupării infracţionale, până în prezent la sediul Poliţiei fiind conduse pentru cercetări 10 persoane.
Din cercetările poliţiştilor a rezultat că membrii grupării falsificau documente care atestau realizarea de venituri nereale, în baza cărora se prezentau la instituţii de credit şi contractau împrumuturi băneşti sau achiziţionau în rate produse electronice şi electrocasnice. Infracţiunile au fost săvârşite în perioada 2011 – 2012, prejudiciul cauzat prin comiterea faptelor fiind de aproximativ 250.000 lei.
Cu ocazia percheziţiilor efectuate de la domiciliul suspecţilor au fost ridicate înscrisuri, şi produse electronice şi electrocasnice provenite din comiterea faptelor.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.

Back To Top