Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Geoană
Categorie: Actual
  • Mircea Geoană, secretar general adjunct al NATO, a participat, luni, la ceremonia de deschidere a anului universitar la Universitatea Petrol Gaze Ploiești.
  • „Pentru prima dată în istoria țării avem și securitatea acoperită de cea mai puternică alianță”.

 

„Sunt convins că și de aici, de la această universitate, vom putea porni o conversație autentică, pro și contra, pentru a putea face România să-și atingă potențialul. Putem folosi acest moment de mare transformare în unul dintre puținele domenii în care mai avem pârghii de putere economică la nivel national. Voi, generația de tineri de la UPG, sunteți cei care veți fi în inima acestei conversații, care nu este doar transversală economic, este și transgenerațională. Voi, dragii mei tineri prieteni, veți fi în prima linie a acestei uriașe schimbări de paradigmă strategică, politică, tehnologică, dar și de societate”, a transmis Mircea Geoană studenților ploieșteni.

„Nu avem motive de îngrijorare în România. Securitatea țării noastre este acoperită de cea mai puternică alianță. Aveți liniștea necesară să construiți. Veți trăi într-o Românie democratică, capitalistă, societate liberă. Pentru prima dată în istoria țării avem și securitatea acoperită de cea mai puternică alianță, vom avea decenii lungi de a construi predictibil”, a mai spus secretarul general adjunct al NATO.

geoana1 2

geoana1 3

Citește și CIRCULAȚIE RESTRICȚIONATĂ PE DN1 POD VALEA CONCIULUI - POSADA, DIN CAUZA LUCRĂRILOR DE ASFALTARE

Back To Top