Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
politia-echipaj-autoPatru bărbaţi din comuna Gorgota au fost prinşi în flagrant în timp ce sustrăgeau combustibil din rezervorul unui autocamion parcat pe marginea drumului.
În jurul orei 2.30, poliţiştii Secţiei Rurale nr. 3 Puchenii Mari, în colaborare cu poliţiştii locali din comună, au depistat în flagrant patru bărbaţi care forţaseră buşonul rezervorului unui autocamion parcat pe marginea unui drum din satul Fânari, pentru a sustrage combustibil.
Oamenii legii i-au surprins în flagrant pe suspecţi, până la momentul depistării aceştia reuşind să sustragă aproximativ 50 de litri de combustibil, pe care îl depozitaseră în portbagajul unui autoturism înmatriculat în alt stat, autoturism folosit la comiterea infracţiunii.
La vederea poliţiştilor, doi dintre suspecţi au reuşit să fugă, însă au fost identificaţi, în acest moment fiind efectuate demersuri pentru depistarea lor.
Cei doi bărbaţi prinşi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă, urmând a fi prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a acestora, ei fiind suspectaţi de comiterea mai multor infracţiuni similare, fapte comise în aceeaşi zonă.

Back To Top