Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
cas1Peste 100 de persoane au protestat, astăzi, în faţa Casei Judeţe de Asigurări de Sănătate Prahova (CAS Prahova), încercând, astfel, să atragă atenţia autorităţilor din Sănătate asupra lipsei de fonduri prin care trec spitalele publice. Soluţia, susţin reprezentanţii CAS Prahova, este o rectificare bugetară, dar şi un drum la Bucureşti, pentru discuţii cu membrii conducerii Casei Naţionale.

Membri ai sindicatelor Sanitas şi Solidaritatea Sanitară din Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, Spitalul de Pediatrie Ploieşti şi Spitalul de Obstetrică Ginecologie Ploieşti, alături de lideri ai sindicatelor sanitare din alte unităţi medicale din judeţ au cerut, la mitingul de astăzi, din faţa sediului CAS Prahova, lămuriri cu privire la nedecontarea tuturor serviciilor medicale. „În Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, au fost contractate, pentru acest an, 29600 de cazuri, iar până acum au fost realizate deja 26500. Mai rămân, până la finlul anului 3000 de cazuri, în condiţiile în care, lunar, sunt realizate 4500-5000 de cazuri, iar răspunsul din partea CNAS a fost clar: managerii care internează pacienţi peste valoarea contractată o fac pe proprie răspundere. Astfel, angajatorul va fi nevoit să pună lacăt pe poarta spitalului. Pe anul trecut, cei de la CAS au rămas datori cu 82 de miliarde de lei”, a declarat Luminiţa Gologan,  preşedintele sindicatului Sanitas Prahova.

Deşi, până acum, conducerea unităţii medicale a susţinut public faptul că lipsurile din spital nu sunt atât de grave, liderul Sanitas Prahova a mai afirmat public: „Sunt foarte multe medicamente şi materiale sanitare care lipsesc din spital, nu le ştiu pe toate pentru că nu am cum, dar lipsesc produse din toate grupele. Mai mult, din lipsa banilor, nici angajaţii nu au cu ce să lucreze”.

{AG}CAS{/AG}

Invitaţi la discuţii cu reprezentanţii CAS Prahova, liderii protestatarilor au aflat că... soluţia este în altă parte. „Noi avem un minim, care, la Spitalul judeţean, ar însemna 5 200 000 de lei. Am suplimentat suma şi, în acest moment, pe contract, apare 5 800 000 de lei. Suma maximă pe care legea ne permite să o acordăm pentru acest spital, indiferent de ce conducere ar avea, este de 6 milioane. Drept urmare diferenţa pe care o mai poate primi Spitalul Judeţean este de 200 000 de lei. Aşa cum eu am venit cu sumele pe masă, publice, să vină conducerea Spitalului Judeţean cu cifrele pe masă să vedem unde sunt banii şi cum sunt ei gestionaţi. Se va face o rectificare bugetară şi în acest an. Am invitat mereu toţi managerii de spitale la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, cu fundamentări, pentru negocieri şi lămuriri. Şi, dacă este nevoie, vom merge şi cu factorul politic, reprezentantul Prefecturii şi toţi cei care sunt interesaţi de sănătatea prahovenilor”, a declarat dr. Roxana Crăciun, directorul CAS Prahova.

Mitingul a fost autorizat până la ora 15.00, timp în care angajaţii sistemului sanitar şi-au strigat nemulţumirile şi teama că vor rămâne fără loc de muncă, dacă spitalele nu vor mai primi finanţare suficientă pentru serviciile medicale. Salariaţii nu mai primesc tichete de masă de o lună, ceea ce, pentru mulţi, înseamnă aproximativ jumătate pierdută din venitul lunar.

{youtube}lmvFedtnOPk{/youtube}

{youtube}TaV7duM7lWE{/youtube}

Back To Top