Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

carduri de sănătate
Categorie: Actual
  • Ministerul Sănătății a încheiat un nou Acord-cadru cu Compania Națională "Imprimeria Națională" - S.A., astfel că va relua procesului de tipărire a cardului național de asigurări sociale de sănătate, pentru persoanele care au împlinit vârsta de 18 ani şi/sau au dobândit calitatea de asigurat ulterior momentului distribuirii inițiale.

Acordul-cadru, încheiat pe o perioadă de 3 ani, are ca obiectiv realizarea unei cantități de 1,2 milioane de carduri de sănătate.

"Procesul de retipărire a cardurilor de sănătate a început, urmând ca un număr de 400.000 de carduri de sănătate să fie livrate către Casele Județene de Asigurări de Sănătate în două loturi. Primul lot, de 200.000 de carduri de sănătate, se va livra până la data de 31 noiembrie 2023, iar al doilea lot are ca termen de livrare data de 15 decembrie 2023. Bugetul alocat pentru tipărirea celor 400.000 de carduri este de aproximativ 5,5 milioane lei. Distribuirea cardului de sănătate va fi realizată de către Casa Națională de Asigurări de Sănătate", a anunțat Ministerul Sănătății.

Citiți și: CARDURILE DE SĂNĂTATE DUPLICAT, SOLICITATE DE LOCUITORII DIN BRAZI, VOR FI DISTRIBUITE PRIN INTERMEDIUL PRIMĂRIEI

Cardurile de sănătate sunt instrumentele prin care asigurații fac dovadaacestei calități, la accesare serviciilor medicale, și care confirmă prezența asiguratului la unul din furnizorii de servicii medicale din sistemul de asigurări sociale de sănătate.

 

Back To Top