Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

accident dn1 victima
Categorie: Actual
  • O femeie a fost rănită într-un eveniment rutier care a avut loc duminică după-amiază, pe DN1, în dreptul localității Păulești.

Din primele cercetări efectuate în urma acestui accident, polițiștii au stabilit că un bărbat în vârstă de 72 de ani, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe sensul de mers Brașov către București, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare intrând în coliziune cu un parapet.

Citiți și: O FATĂ DE 18 ANI A MURIT ÎN ACCIDENTUL PRODUS AZI-NOAPTE, LA VALEA DOFTANEI. ALTE PATRU PERSOANE SUNT LA SPITAL

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a unei pasagere, care a fost transportată la spital, a anunțat IJP Prahova.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Citiți și: UN MORT ȘI DOI RĂNIȚI ÎN URMA UNUI ACCIDENT PRODUS AZI-NOAPTE, PE DN1, LA BĂNEȘTI - FOTO (UPDATE)

Poliția menționează că traficul rutier este restricționat pe banda nr. 1 a sensului de mers Brașov către București și se efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Sursa foto: INFO TRAFIC PRAHOVA

 Facebook.com/actualitateaprahoveana.ro

Back To Top