Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

barbat atacat de oaspete
Categorie: Actual
  • Doi bărbați au fost protagoniștii unui scandal izbucnit duminică după-amiază, la Vâlcănești, soldat cu rănirea unui dintre ei și reținerea celui de-al doilea.
  • Totul s-ar fi petrecut pe fondul consumului de băuturi alcoolice.
  • Conflictul a izbucnit când proprietarul locuinței i-a cerut celui de-al doilea să se mute, după ce îl găzduise deja câteva zile.

Oaspetele și-a ieșit din fire când a auzit cererea amicului săi și, "încurajat" și de cantitatea de alcool pe care o cosumase deja, l-a atacat pe acesta cu un cuțit.

"La data de 22 octombrie a.c., în jurul orei 13.00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Plopeni au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 51 de ani, din comuna Vâlcănești, cu privire la faptul ar fi fost agresat de către o persoană cunoscută.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, din verificări stabilindu-se faptul că între cei doi bărbați cu vârstele de 51, respectiv 54 de ani, ar fi izbucnit un conflict verbal, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, la domiciliul apelantului.

Ulterior, conflictul dintre cei doi a degenerat, iar apelantul ar fi fost înțepat în zona obrazului cu un obiect tăietor-înțepător, provocându-i o rană superficială, care nu a necesitat acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Din cercetări, s-a stabilit faptul că persoana bănuită de comiterea faptei ar fi fost găzduită de apelant pentru câteva zile, iar la data de 22 octombrie a.c., apelantul i-a solicitat bărbatului să părăsească domiciliul, motivând că urmează să primească vizita unor rude, acesta din urmă refuzând", au detaliat reprezentanții IJP Prahova.

Citiți și: UN BUCUREȘTEAN A FOST ATACAT ÎN CENTRUL PLOIEȘTIULUI DE UN OM AL STRĂZII CARE L-A LOVIT ȘI I-A SPART GEAMUL MAȘINII

Persoana bănuită de comiterea faptei nu a fost depistată la fața locului, dar a fost găsită la scurt timp după aceea, pe raza comunei, la un magazin. Bărbatul a fost dus la audieri de polițiștii care au devenit noile lui gazde, plasându-l în arest. Individul a fost reținut pentru 24 de ore înainte de a fi prezentat unității de parchet competente, cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de polițiști pentru violare de domiciliu și lovirea sau alte violențe.

Foto ilustrație

 

Back To Top