Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

percheziții obținere fonduri ilegale
Categorie: Actual
  • Marți dimineață sunt puse în aplicare aproape 50 de mandate de percheziție în dosarul privind constituirea unui grup infracțional organizat și obținerea ilegală de fonduri.
  • Descinderile au loc în București și în 13 județe.

Cele 46 de percheziții sunt derulate de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Neamț, sub coordonarea unui procuror de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamț, în județele Bistrița Năsăud, Bihor, Constanța, Dolj, Hunedoara, Ilfov, Olt, Prahova, Sibiu, Timiș, Mureș, Giurgiu, Dâmbovița și în municipiul București. Persoanele vizate sunt bănuite de săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat și obținerea ilegală de fonduri.

Vedeți AICI imagini.

"Din cercetări a reieșit faptul că, începând cu luna ianuarie 2020, prin intermediul a 23 de societăți comerciale, bănuiții ar fi solicitat fonduri publice printr-un program, prezentând date și documente false.

Citiți și: PERCHEZIȚII LA TRAFICANȚI DE DROGURI CARE COMERCIALIZAU CANABIS ÎN PRAHOVA, DÂMBOVIȚA ȘI ILFOV. VÂNZĂTORUL ERA UN MINOR - FOTO+VIDEO LINK

Prejudiciul cauzat este de 4.086.000 de lei", se arată în comunicatul IGPR.

Efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Imagini: Poliția Română

Back To Top