Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

A7 Ploiești - Buzău
Categorie: Actual
  • Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat rezultatul final al procedurilor de achiziție pentru construirea celui de-al treilea lot (Pietroasele - Buzău) din primul sector al Autostrăzii Moldovei, cel între Ploiești (Dumbrava) și Buzău.
  • Oferta câștigătoare este a unei asocieri de firme din Turcia și se ridică la aproape 1,1 miliarde lei, fără TVA.

Primul rezultat al licitației pentru lotul al treilea din A7 Ploiești - Buzău a fost anunțat în martie anul trecut, dar a urmat o serie de contestații care au întârziat finalizarea procedurii.

Citiți și: A7 PLOIEȘTI – BUZĂU, IAR ÎN IMPAS. O NOUĂ CONTESTAȚIE PENTRU LOTUL 3

"Luni, 23.10.2023, după finalizarea procesului de reevaluare a ofertelor în conformitate cu dispozițiile Deciziei CNSC nr. 1506/C9/1490/03.07.2023, rămasă definitivă prin Hotararea Civilă nr. 367/06.10.2023, pronunțată în dosarul nr. 4856/2/2023 de către Curtea de Apel București, CNAIR a comunicat noul rezultat al procedurii de atribuire a contractului EXECUȚIE LUCRĂRI AUTOSTRADA PLOIEȘTI – BUZĂU, LOT 3, Pietroasele – Municipiul Buzău, km 49+350 – km 63+250.

Ofertantul desemnat câștigător este Asocierea NUROL INŞAAT VE TICARET A.S. (lider) - MAKYOL INSAAT SANAYI TURIZM VE TICARET A.S., cu prețul de 1.093.470.823,76 Lei fără TVA.

Durata de execuție a contractului este de 20 de luni.

Perioada de garanție a lucrărilor ofertată conform factorului de evaluare este de 10 ani", menționează CNAIR.

Acest tronson de autostradă, ultimul din sectorul care va asigura legătura între A3 București - Ploiești și municipiul Buzău, este de 13,9 km. Pe traseul între Pietroasele și Buzău vor fi construite opt poduri și a unui pasaj de o complexitate tehnică ridicată, în lungime de 1.260 m.

Sursa de finanțare pentru realizarea obiectivului este asigurată din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații si respectiv după soluționarea contestațiilor/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire,menționează CNAIR.

 

Back To Top