Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
amenda-politieServiciul de Investigare a Fraudelor, împreună cu specialişti din cadrul Gărzii Naţionale de Mediu, Gărzii Financiare Prahova, C.J.P.C. Prahova, Biroului Local de Metrologie Legală Ploieşti şi D.J.A.O.V. Prahova., au organizat o acţiune de control la cinci agenţi economici care activează în domeniul distribuţiei şi comercializării uleiurilor minerale, motorinei, benzinei sau a altor produse ce pot fi utilizate drept combustibili auto.
În timpul controlului, oamenii legii au constatat săvârşirea a trei infracţiuni: două privind evaziunea fiscală şi una de delapidare, valoarea sancţiunilor contravenţionale aplicate fiind de 160.000 lei. Totodată a fost indisponibilizată cantitatea de 820 litri păcură - semifabricat.
Exemplu:
La un punct de lucru al unei societăţi comerciale a fost găsită depozitată cantitatea de aproximativ 151.000 litri de Combustibil Termic Lichid, produs ce nu era menţionat în autorizaţia de antrepozit fiscal.
Agentul economic a fost sancţionat contravenţional cu suma de 10.000 lei, urmând a fi făcute demersuri privind revocarea autorizaţiei de antrepozitar fiscal. La acelaşi agent economic s-a constatat o diferenţă minus între stocul scriptic evidenţiat în contabilitatea societăţii şi cel faptic determinat în teren, de peste 5 tone de Combustibil Termic Lichid, diferenţă pe care adiministratorul societăţii nu a putut-o justifica.
{youtube}L4WQzwAJ4kU{/youtube}
Back To Top