Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Șercan
Categorie: Actual
  • Într-o postare pe Facebook, jurnalista Emilia Șercan a făcut public mesajul de amenințare primit după ce a publicat investigația despre plagiatul fostului premier, Nicolae Ciucă.
  • Șercan spune că procurorul care a instrumentat dosarul după plângerea ei la Poliție a renunțat la urmărirea penală pentru că „nu există un interes public în urmărirea faptei”.

„O instituție a statului român, care are menirea să își apere cetățenii, spune că nu există interes public în a investiga amenințările primite de un jurnalist după ce a dezvăluit că prim-ministrul țării e un impostor”, a scris Șercan pe Facebook. Jurnalista susține că nu crede că închiderea dosarului este întâmplătoare și susține că „Sistemul lucrează ca dr. plg. Ciucă să aibă o campanie electorală liniștită”.

Citește și CODIN MATICIUC (#SPITALEPUBLICEDINBANIPRIVAȚI): AVEM PREGĂTIȚI 854.717 LEI PENTRU EXTINDEREA SPITALULUI DE PEDIATRIE. CARE ESTE STADIUL PROIECTULUI

Back To Top