Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

consilieri
Categorie: Actual
  • După ce consilierii locali au respins un proiect de rectificare de buget, senatorul PSD Laura Moagher a criticat dur atitudinea aleșilor locali.
  • „Politica este pentru oameni, nu împotriva lor”.

„În mod surprinzător, Consiliul Local Ploiești a respins ieri proiectul de rectificare a bugetului local referitor la alocarea de fonduri pentru SGU și TCE, sume ce reprezentau plata salariilor. La inițiativa primarului Andrei Volosevici, proiectul s-a dorit o bulă de oxigen pentru cele două societăți care au nevoie de această redistribuire de fonduri pentru a putea onora salariile. Disputele politice se pare că primează în detrimentul drepturilor salariaților. Vorbim de responsabilitate, de găsirea de soluții în situații de criză. Din păcate, majoritatea PNL-USR a considerat că salariații celor două societăți subordonate primăriei nu trebuie să își încaseze salariiile. Birocrația, interesele personale sunt mai importante pentru aleșii locali. Chiar dacă social-democrații nu au un cuvânt de spus în cadrul Consiliului Local Ploiești, nu putem rămâne indiferenți la ce se întâmplă cu Ploieștiul și ploieștenii. Facem apel la consilierii municipali să fie prezenți la următoarea ședintă convocată de Primarul Andrei Volosevici și să voteze pentru plata salariilor. Fiți responsabili, acești oameni au familii ca și voi! Politica este pentru oameni, nu împotriva lor”, se arată într-un comunicat de presă semnat de senatorul PSD Laura Moagher.

Citește și CUM ARATĂ ȘCOALA SPECIALĂ DE LA BREAZA, LA FINALUL INVESTIȚIEI DE APROAPE 2 MILIOANE DE EURO

Back To Top