Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

scandal florești agresiune
Categorie: Actual
  • Un tânăr din Florești a fost luat la bătaie, acum câteva seri, pe stradă, de un alt individ, în urma unui conflict iscat din cauza unei fete.
  • Alți doi tineri au intervenit, iar scandalul s-a extins.
  • Unul dintre cei implicați a avut nevoie de îngrijiri medicale, în urma loviturilor primite.

Cel puțin patru bărbați, cu vârste între 21 și 27 de ani, ar fi fost implicați în acest scandal.

"La data de 25 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Florești au reținut două persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În fapt, la data de 24 octombrie a.c., în jurul orei 22.30, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un tânăr în vârstă de 27 de ani din comuna Florești ar fi fost agresat de către alte persoane.

Citiți și: INCIDENT CU OBSCENITĂȚI LA UN MECI DE JUNIORI ORGANIZAT ÎN PARCUL MUNICIPAL VEST. UN BĂRBAT IMPLICAT ÎN SCANDAL A FOST REȚINUT

Din cercetări a reieșit faptul că tânărul în cauză, în timp ce se afla în fața unui magazin din comună, la un moment dat ar fi avut o discuție în contradictoriu cu un alt tânăr în vârstă de 23 de ani, din cauza unei fete. Ulterior, conflictul ar fi escaladat, iar tânărul de 23 de ani l-a lovit cu pumnii și picioarele pe celălalt, provocându-i leziuni, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Totodată, s-a constatat faptul că între cei doi au mai intervenit alți tineri, iar unul dintre aceștia, în vârstă de 22 de ani, l-ar fi lovit pe un altul de 21 de ani. Tânărul de 21 de ani nu a necesitat transportarea la spital, acesta rezervându-și dreptul de a depune plângere scrisă", potrivit informațiilor furnizate de IJP Prahova.

Cei doi tineri,d de 22, respectiv 23 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați unității de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive. Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Foto ilustrație

Back To Top