Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

scandal meci copii parcul municipal vest
Categorie: Știri locale
  • O partidă de fotbal între două echipe de juniori, derulată ieri la Parcul Municipal Vest, a fost marcată de un incident presărat cu obscenități. 
  • Un individ a reacționat incredibil când a observat că un spectator filma meciul.

Individul care ar fi făcut scandal, recurgând și la gesturi obscene, are 46 de ani și este din Telega. Comportamentul său i-a determinat pe cei din jur să cheme poliția, pentru a-l potoli.

"La data de 21 octombrie a.c., în jurul orei 12.45, polițiștii din cadrul Secției nr.3 de Poliție Ploiești s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat ar fi tulburat ordinea și liniștea publică, în timpul unui meci de fotbal care a avut loc în incinta Parcului Municipal Vest.

În fapt, bărbatul în cauză, în vârstă de 46 de ani, din comuna Telega, ar fi fost deranjat de un alt spectator care filma meciul de fotbal, reacționând față de el, și totodată, având un comportament obscen, în zonă fiind prezente mai multe persoane.

Citiți și: SCANDAL ÎN TRAFIC, LA MIZIL. UN BĂRBAT DIN BUCUREȘTI A FOST BĂGAT ÎN SPITAL DE UN ȘOFER RECALCITRANT

Bărbatul a fost condus la sediul unității de poliție în vederea audierii, iar în baza probatoriului administrat, față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore", a anunțat IJP Prahova.

Incidentele ar fi avut loc în timpul unui meci de juniori, disputat între două echipe, din Câmpina și Păulești.

Cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și ultraj contra bunelor moravuri.

Foto ilustrație

Back To Top