Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

administratori cămin de bătrâni
Categorie: Actual
  • O nouă anchetă a fost declanșată de procurori, în legătură cu activitatea unui centru rezidențial pentru persoane vârstnice.
  • Procurorii DNA i-au reținut pe administratorii care ar fi obținut licența utilizând acte false.
  • Anchetatorii dezvăluie detalii revoltătoare despre tratamentul care era aplicat bătrânilor cazați în căminul respectiv, dar și despre felul în care cei doi administratori ai societățiicare deține centrul au încercat să acopere neregulile.

Dosarul se referă la acțiunile administratorilor unei firme care deține un cămin de bătrâni din localitatea ilfoveană Voluntari. Două persoane au fost reținute, fiind cercetate pentru participație improprie la abuz în serviciu dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.

"În perioada 29 – 31 august 2023, cei doi inculpați (...) ar fi prezentat mai multe documente false (extras Revisal, Contract de catering, Contract privind prestarea de servicii medicale etc.) inspectorilor sociali desemnați să efectueze un control la un centru rezidențial pentru persoane vârstnice deținut de societatea administrată de cele două persoane, pentru a atesta îndeplinirea criteriilor și a standardelor minime care au stat la baza obținerii licenței de funcționare a centrului respectiv.

Acționând în această manieră, cei doi inculpați i-ar fi determinat pe inspectorii sociali să ateste, fără vinovăție, îndeplinirea condițiilor de acordare a acreditării/licențierii furnizorilor de servicii sociale și a serviciilor furnizate de aceștia.

În realitate, serviciile medicale ar fi fost inexistente, mâncarea oferită beneficiarilor (insuficientă, necorespunzătoare din punct de vedere nutritiv, neadaptată afecțiunilor acestora) ar fi fost achiziționată gata preparată din magazin (mici cu cartofi prăjiți, pui cu cartofi prăjiți etc.) sau ar fi fost „încropită” de angajații centrului din ce aveau la dispoziție, iar tratamentul medical, ce nu se administra cu regularitate, ar fi fost administrat beneficiarilor de persoane care nu ar fi avut pregătire medicală.

De menționat este faptul că, pe perioada vizitei inspectorilor sociali, unii beneficiari care nu ar fi îndeplinit condițiile de admisibilitate în centru, aspect supus controlului, ar fi fost scoși din centru, fiind cazați pentru o noapte într-un hotel, ulterior fiind „plimbați” cu un autovehicul sau ținuți în parcarea unui hipermarket până la finalizarea evaluării", susțin procurorii DNA.

Cazul a intrat acum câteva săptămâni în atenția autorităților, dar, după ceinspectorii sociali ar fi suspendat activitatea centrului ca urmare a deficiențelor constatate, pe data de 11 octombrie, "inculpații ar fi mutat beneficiarii într-o altă locație în care și-ar fi continuat activitatea deși pentru acest serviciu nu ar fi existat licență, raportând autorităților că beneficiarii ar fi fost preluați de familii", mai relatează procurorii.

În cursul zilei de 26 octombrie 2023, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, au fost efectuate percheziții domiciliare în 3 locații, situate pe raza județului Ilfov.

Astăzi, cei doi inculpați urmează să fie prezentați Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Citiți și: CĂMIN DE BĂTRÂNI ÎNCHIS DE AUTORITĂȚI! FIICA UNUI PROFESOR UNIVERSITAR A ACUZAT CĂ NU A FOST LĂSATĂ SĂ-ȘI IA TATĂL


Punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Foto ilustrație

Back To Top