Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

valentina paleologu ploiești 100 de ani
Categorie: Actual
  • Primăria Ploiești a sărbătorit-o, astăzi, pe ploieșteanca Valentina Paleologu, la împlinirea vârstei de 100 de ani.
  • Autoritățile i-au oferit tort și flori, o diplomă și un cadou în bani.

 "Doamna Valentina Paleologu a fost celebrată de municipalitatea ploieșteană la împlinirea venerabilei vârste de 100 de ani.

Doamna Valentina Paleologu s-a născut în data de 24 octombrie 1923, în comuna Codăești din județul Vaslui. Au fost 20 de copii la părinți, iar în cursul anului 1942 a venit la Ploiești, unde a urmat Școala de Moașe. S-a îndrăgostit și căsătorit aici și, deși nu a avut copii, Dumnezeu i-a împlinit altfel destinul și i-a oferit calea de a deveni un înger al copiilor și mamelor, aceasta devenind asistentă șefă la Maternitatea din Ploiești.

În semn de apreciere și respect, față de experiența și povestea de viață a doamnei Valentina Paleologu, reprezentații Primăriei Municipiului Ploiești s-au deplasat la domiciliul sărbătoritei, spre a îi oferi Diploma de aur, un frumos buchet de flori, tort aniversar, precum și un dar, în valoare de 2000 lei, alături de gândurile noastre pline de admirație și respect, exprimate în numele tuturor ploieștenilor.

Doamna Valentina Paleologu ne-a mărturisit că a îndrăgit încă de la început acest oraș. În opinia noastră, prin dedicarea proprie de care a dat dovadă, de-a lungul vieții sale, sărbătorita noastră a devenit o veritabilă ploieșteancă.

La ceas aniversar, îi urăm doamnei Valentina Paleologu «La mulți ani, sănătate și zile senine!»", au transmis reprezentanții Primăriei Ploiești.

Citiți și: CENTENARĂ LA PLOIEȘTI: IOANA CONSTANTINESCU, SĂRBĂTORITĂ LA 100 DE ANI

Foto: Primăria Ploiești

Back To Top