Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

dispărut bucegi decedat
Categorie: Actual
  • Cel mai sumbru scenariu s-a adeverit în cazul lui Alexandru Mărășescu, un băiat de 18 ani, din București, de care nu se mai știa nimic din data de 8 octombrie.
  • Acesta spusese familiei că pleacă la munte, așa că a fost căutat inclusiv de salvamontiști, în repetate rânduri.
  • Ei au fost cei care au descoperit, astăzi, trupul neînsuflețit, pe Valea Caraimanului.

Tânărul dat dispărut era căutat de familie și de autorități de mai multe săptămâni, inclusiv pe traseele din Bucegi, pentru că acesta ar fi spus că pleacă la munte. Acum două zile, Poliția Capitalei cerut ajutorul populației, sperând să obțină indicii despre unde s-ar putea afla acesta.

Citiți și: TÂNĂRUL CĂUTAT DE SALVAMONTIȘTI, ÎN BUCEGI, DE DOUĂ SĂPTĂMÂNI, ARE 18 ANI ȘI ESTE DIN BUCUREȘTI. APEL PUBLIC LANSAT DE POLIȚIA CAPITALEI

Vineri, trupul neânsuflețit a fost găsit de o echipă Salvamont.

"Persoana dispărută a fost găsită astăzi, de către o echipă de căutare Salvamont, pe Valea Caraimanului. La operațiunea de recuperare a trupului neînsuflețit au participat 11 salvatori montani de la Salvamont Prahova, Salvamont Bușteni și 5 jandarmi montani", au anunțat salvamontiștii din formația Prahova.

Împrejurările în care a survenit decesul sunt cercetate de polițiștii din Bușteni, în cadrul unui dosar penal pentru ucidere din culpă. Potrivit unor surse, nu există indicii că băiatul ar fi fost ucis.

Foto: captură video Salvamont Prahova

 

Back To Top