Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

dosare penale fcsb petrolul meci ploiesti
Categorie: Actual
  • Incidentele care au avut loc sâmbătă seară, în rândul suporterilor, la meciul de pe "Ilie Oană", nu au rămas fără urmări.
  • Șapte persoane au interdicție de a mai intra, o perioadă, pe stadion.
  • De asemenea, alți trei suporteri sunt cercetați penal, după ce au fost prinși având asupra lor articole pirotehnice sau substanțe interzise.

Reprezentanții Grupării Mobile de Jandarmi "Matei Basarab" Ploiești au relatat că problemele din tribune au apărut pe finalul meciului dintre Petrolul și FCSB. "Suporterii galeriei echipei gazdă au folosit în mod repetat materiale pirotehnice, iar la jumătatea reprizei a doua acțiunile acestora au culminat cu aprinderea unui fular cu însemnele echipei adverse, fluturându-l în zona publicului. Din cauză că grupul de suporteri nu a răspuns solicitărilor angajaților firmei de pază sau celor cu responsabilități pe linie PSI, această acțiune a pus în pericol siguranța spectatorilor din peluză, fapt ce a determinat intervenția unei grupe de jandarmi din cadrul unității pentru eliminarea riscului. Cu ocazia intervenției, suporterii au devenit violenţi şi au provocat o altercație cu forţele de ordine. În momentul retragerii forțelor de ordine din peluză, un jandarm s-a lovit la piciorul drept, accidentarea nefiind cauzată de acțiunile suporterilor. Acesta a necesitat îngrijiri medicale de specialitate și deplasarea la Spitalul de Urgență Ploiești pentru investigații. În acest moment, el se află în afara oricărui pericol", a informat sursa citată.

Citiți și: MECI DE INFARCT. PETROLUL A EGALAT FCSB ÎN ULTIMA FAZĂ A PARTIDEI

În comunicatul privind intervențiile de aseară, reprezentanții Grupării Mobile menționează că, "în urma măsurilor de ordine adoptate, au fost constatate și sancționate un număr de 14 fapte contravenționale, la regimul Legii 4/2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive, în valoare de 3680 lei, totodată față de un număr de 7 persoane fiind dispusă măsura complementară de interzicere a accesului la meciuri de fotbal pentru o perioadă cuprinsă între 6 luni și 1 an. În cazul a 2 persoane au fost întocmite acte de sesizare a organelor de cercetare penală pentru infracțiunea de deținere fără drept de materiale pirotehnice potrivit Legii nr. 126/1995 privind regimul materiilor explozive, respectiv o faptă de deținere de substanțe interzise potrivit Legii 143/2000, privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri".

În continuare se fac verificări pentru identificarea tuturor persoanelor care au încălcat normele legale în vigoare, în vederea luării măsurilor ce se impun.

Foto: captură video Facebook/ Gazeta Sporturilor - GSP

 

Back To Top