Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

daniel nicodim upg ploiești
Categorie: Actual
  • Palatul Parlamentului a găzduit, în această săptămână, o gală dedicată Universității Petrol-Gaze, cu prilejul împlinirii a 75 de ani de învățământ superior la Ploiești.

Municipiul a fost reprezentat la evenimentul dedicat UPG Ploiești de viceprimarul Daniel Nicodim, care a subliniat rolul importanței acestei universități nu doar în educarea a zeci de generații de specialiști în sectorul energetic, ci și ca reper pe plan național și internațional.

"UPG este mai mult decât o simplă instituție de învățământ care pregătește viitorii specialiști în industria energetică. UPG Ploiești a pus mereu Municipiul Ploiești și județul Prahova pe harta marilor centre universitare europene și mondiale din domeniul industriei exploatării gazelor și petrolului. Mai mult, universitatea ploieșteană este un veritabil "Minister de Externe" al Ploiestiului, prin generațiile întregi de studenți care ocupă astăzi posturi importante atât la nivelul sectorului energetic, cât și al celui academic, în peste 50 de țări din lume.

Citiți și: MIRCEA GEOANĂ, SECRETAR GENERAL ADJUNCT AL NATO, A PARTICIPAT LA DESCHIDEREA ANULUI UNIVERSITAR LA UPG PLOIEȘTI. „VEȚI TRĂI ÎNTR-O ROMÂNIE DEMOCRATICĂ, CAPITALISTĂ”

Absolvenții UPG Ploiești s-au remarcat mereu ca specialiști incontestabili în industria de petrol și gaze, profesionalismul și dedicarea lor fiind rodul educației și responsabilizării la cel mai înalt nivel oferite de Facultatea de Ingineria Petrolului și Gazelor.
Dragi studenți, absolvenți și profesori ai UPG Ploiești, îmi exprim speranța că numele universității unde vă desfășurați activitatea va fi purtat în continuare cu mândrie și respect în toate țările cu care colaborați sau veți colabora și vă doresc să aveți în continuare parte de nenumărate satisfacții profesionale! UPG reprezintă unul dintre multele repere cu care orașul nostru se va mândri permanent. La mulți ani, Universitatea de Petrol și Gaze din Ploiești!", a transmis edilul.

Citiți și: DANIEL NICODIM, VICEPRIMAR PLOIEȘTI: „CCI PRAHOVA PREMIAZĂ EXCELENȚA ȘI PROFESIONALISMUL MEDIULUI DE AFACERI DIN JUDEȚUL NOSTRU”

Evenimentul a fost organizat sub egida Comisiei pentru Știință și Tehnologie a Camerei Deputaților și a avut trei secțiuni: "75 de ani de istorie în cadrul UPG Ploiești", "Viitorul educației în România" și "Parteneriate strategice pentru dezvoltarea durabilă a UPG Ploiești". Discuțiile au fost moderate de conf. univ. dr. ing. Alin Diniță, rectorul Universității Petrol-Gaze, și au reunit reprezentanți ai mediului academic, ai administrației locale, județene și centrale, precum și ai celor mai mari companii din domeniul energetic.

Back To Top