Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
amenda-politieVineri, Sâmbătă şi Duminică, Serviciul de Investigare a Fraudelor a organizat acţiuni în vederea verificării legalităţii achiziţiei şi comercializării florilor în Piaţa centrală din Ploieşti.

Cu această ocazie au fost constatate diferenţe cantitativ-valorice între stocurile scriptice şi cele faptice la mai mulţi comercianţi, motiv pentru care au fost aplicate 25 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 17.600 lei şi au fost confiscate flori şi aranjamente florale în valoare de aproximativ 26.000 lei.
Totodată, au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată faţă de G. Florica, constând în aceea că a întocmit o factură fiscală în numele unei societăţi comerciale, privind achiziţia de flori.
Factura respectivă a fost poliţiştilor drept document justificativ de provenienţă pentru 1.000 fire trandafiri şi 200 fire crini. Toate florile au fost ridicate în vederea confiscării.
Activităţile de acest gen vor continua, urmând ca prevederile legale să fie  aplicate cu fermitate de fiecare dată când vor fi constatate încălcări ale actelor normative în vigoare.

Reamintim că bătaia de joi de la Halele Centrale a pornit de la cearta dintre două vânzătoare de flori.
Back To Top