Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
cutitLa data de 07.07.2012, Dispeceratul Poliţiei Municipiului Câmpina a fost sesizat de către D.  Gheorghe, de 43 ani din municipiu, cu privire la faptul că în dimineaţa aceleaşi zile a găsit-o decedată la domiciliu pe mama sa, în vârstă de 76 ani.
Echipa de cercetare complexă care a efectuat cercetările, condusă de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, a constatat că femeie decedată prezenta mai multe plăgi înjughiate.
Din cercetări a rezultat că în noaptea de 06/07.07.2012, D. Gheorghe, pe fondul unor afecţiuni medicale şi a unor discuţii în contradictoriu avute cu mama sa, i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu un cuţit, provocând plăgi ce au condus la deces.
Învinuitul a fost internat într-o unitate medicală de specialitate, urmând să fie supus unei expertize medico-legale pentru a se stabili dacă prezintă discernământ.
Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova, pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat .
Back To Top