Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

daune morale profesoara insulte online
Categorie: Actual
  • Doi elevi acuzați că au batjocorit o profesoară, pe Facebook și pe un grup de WhatsApp, trebuie să-i plătească acesteia daune morale de 30.000 de lei.
  • Decizia aparține instanței și este definitivă.

Evoluția cazului profesoarei batjocorite de doi elevi de nici 14 ani, în mediul online, a fost prezentată de vedemjust.ro.

"Vineri, Tribunalul Cluj a confirmat o soluție a Judecătoriei Cluj-Napoca prin care părinții ai doi elevi cu vârsta sub 14 ani au fost obligați să plătească unei profesoare suma de 30.000 lei pentru batjocorirea ei pe grupul de Whatsapp al clasei și pe Facebook (Dosar 26335/211/2019)", scrie sursa citată.

Citiți și: POLIȚIȘTII, DE VORBĂ CU PĂRINȚII DESPRE RISCURILE CUMPĂRĂTURILOR ONLINE 

Victima este, potrivit site-ului amintitm o profesoară de Școala Gimnazială „Ion Agârbiceanu” din Cluj-Napoca, care era diriginte la elevii din clasa a VII-a. În martie 2019, unii elevi i-au relatat acesteia comise de către doi colegi. În ultima zi din vacanța mare din anul 2018, un băiat de 12 ani ar fi modificat o poză a profesoarei, pe care a asociat-o cu un animal, și a postat imaginea pe grupul de Whatsapp al clasei, apoi în decembrie 2018 ar fi postat tot acolo o altă poză denigratoare, pe care a setat-o apoi ca imagine de grup. În martie 2019, un alt elev, de 13 ani, ar fi creat un cont de Facebook pe numele profesoarei, folosind cele două poze: una a pus-o ca poză de profil, cealaltă ca imagine de coperta a contului. El a dat mesaje colegilor pentru a da accept la cont, spunând că este creat de el.

Detaliile cazului și modul în care a ajuns la hotărârea definitivă a instanței sunt prezentate pe vedemjust.ro.

Back To Top