Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

diicot perchezitii retinuti
Categorie: Actual
  • Patru inculpați au fost reținuți de procurorii DIICOT, într-un dosar de trafic de persoane, proxenetism, trafic de droguri de risc şi deţinerea de droguri de risc în vederea consumului propriu.
  • Potrivit anchetatorilor, aceștia ar fi acționat inclusiv în Prahova.

Procurorii DIICOT Vrancea au precizat că, "în cursul lunii august 2023, trei dintre inculpați au constituit un grup infracţional organizat la care, în luna septembrie a aderat și cel de-al patrulea, scopul fiind exploatarea unei persoane vătămate majore. Asupra acesteia au exercitat acte de constrângere fizică și psihică (violență fizică, manipulare sentimentală și diverse modalități de control), determinând-o să presteze servicii sexuale contra cost în diverse oraşe din România, respectiv Focşani, Bacău, Piatra Neamţ, Suceava, Ploieşti, Târgovişte și Constanţa.

Totodată, liderul grupului a pus la dispoziţia persoanei vătămate droguri de risc (canabis) atât pentru consum propriu, cât şi pentru clienţi.

Din cercetările efectuate a mai rezultat că doi dintre inculpați au înlesnit practicarea prostituției și pentru alte două persoane (una dintre ele inculpată, membră a grupului infracțional organizat) asigurând supravegherea victimei pentru menținerea de către lider a controlului asupra ei , inclusiv zădărnicirea încercărilor de a se întoarce la domiciliu.

În cursul zilei de ieri, inculpații au fost depistați în trafic, în timp ce se deplasau către municipiul Iași, în vederea plasării persoanei vătămate pentru practicarea prostituției".

Anchetatorii au efectuat, în această cauză, și trei perchezișii, în județele Vrancea și Iași, fiind identificate și ridicate suma de 2.500 de lei, o cantitate de substanță vegetală (canabis), 5 telefoane mobile și mai multe înscrisuri cu valoare probatorie.

Cei patru indivizi reținuți marți, pentru 24 de ore, urmează să fie prezentați instanței, cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Citiți și: UN CONTABIL DIN PRAHOVA ESTE CERCETAT PENTRU ȘASE INFRACȚIUNI! SCHEMA PRIN CARE AR FI PĂCĂLIT DOI PATRONI, DESCIFRATĂ DE PROCURORII DIICOT

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea și cu sprijinul polițiștilor din cadrul inspectoratelor județene Vrancea și Iași, ai Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Iași, precum și cu participarea jandarmilor din cadrul IJJ Vrancea. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Foto ilustrație

Back To Top