Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Angajații Direcției de Sănătate Publică Prahova au declanșat un protest spontan, miercuri la orele 13.00.
  • Aceștia sunt nemulțumiți deoarece nu au fost incluși la majorările de salarii aprobate de Parlament, la fel ca angajații din Casele de asigurări de sănătate.

„Camera Deputaților a votat marți, în calitate de Cameră decizională, proiectul de lege privind aprobarea OG nr. 21/2023 pentru modificarea și completarea Legii nr. 96/2006 privind reforma în domeniul sănătății (PL-x nr. 172/2023). Prin noua lege, Parlamentul i-a aprobat personalului din Casele de asigurări de Sănătate (CAS) să beneficieze de salariu și celelalte drepturi la nivelul maxim în plată aferent funcțiilor din aparatul de lucru al Guvernului. În schimb, lucrătorii din Direcțiile de Sănătate Publică (DSP) județene și a municipiului București nu se bucură de același tratament salarial prin noua lege”, se arată într-un comunicat de presă al sindicatului.

Proteste similare au fost anunțate în mai multe județe din țară, printre care Argeș, Bihor, Constanța, Vâlcea, Vaslui, Giurgiu, Ilfov, Brăila, Hunedoara, Ialomița, Sibiu, Vaslui, Neamț, Buzău, Bacău, București, Teleorman, Arad, Dâmbovița, Galați.

Citește și PROTESTUL ANGAJAȚILOR DIN CASELE DE ASIGURĂRI DE SĂNĂTATE S-A ÎNCHEIAT. „ÎNCEP PLĂȚILE PENTRU SPITALE, SERVICII MEDICALE ȘI MEDICAMENTE”

Back To Top