Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

condamnați droguri
Categorie: Actual
  • Doi bărbați, din Boldești-Scăeni și Ploiești, pe numele cărora Tribunalul Prahova a emis mandate de executare a pedepsei, a ajuns după gratii.
  • Cei doi vor sta mai mult de trei ani în închisoare, pentru trafic de droguri sau operațiuni cu substanțe cu efect psihoactiv.

Bărbații au fost condamnați pe 15 noiembrie, în aceeași zi fiind identificați de polițiști și duși la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Mărgineni.

Unuldintre ei este un tânăr de 27 ani, domiciliat în orașul Boldești-Scăeni, trimis la închisoarea pentru 3 ani și 8 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc și de mare risc.

Cel de-al doilea, un ploieștean de 25 de ani, va sta în închisoare 3 ani și 2 luni, pedeapsă primită pentru săvârșirea infracțiunii de efectuare fără drept de operațiuni cu produse, știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive fără autorizație, în formă continuată.

Citiți și: BĂRBAȚII CARE AU FURAT PROBE DIN SEDIUL POLIȚIEI CORNU AU FOST CONDAMNAȚI LA ÎNCHISOARE

Foto ilustrație

Back To Top