Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

accident caruta dn72
Categorie: Actual
  • Un căruțaș din Dâmbovița și un șofer din Prahova au fost implicați într-un accident produs pe DN72 Ploiești - Târgoviște.
  • Căruța circula pe drumul național, fiind lovită de mașina tânărului din Prahova.
  • Bărbatul din atelaj a fost rănit, în urma impactului.

Accidentul s-a produs joi seară, pe DN72, pe raza localității dâmbovițene Săcuieni (com. Gura Ocniței).

"Din primele cercetări efectuate, se pare că un bărbat de 27 de ani, din Prahova, în timp ce ar fi condus un autoturism, pe drumul național 72, în afara localității Săcuieni, ar fi acroșat un vehicul cu tracțiune animală care s-ar fi deplasat în același sens și era condus de un bărbat de 38 de ani, din comuna I.L. Caragiale.

Din accident a rezultat rănirea ușoară a bărbatului de 38 de ani.

Citiți și: TRAFIC BLOCAT PE DN72, ÎN URMA UNUI ACCIDENT. ȘOFERUL A SCĂPAT CA PRIN MINUNE DUPĂ CE S-A RĂSTURNAT CU MAȘINA ȘI A LOVIT UN STÂLP DE BETON (FOTO)

În urma testării cu aparatul etilotest, căruțașul a prezentat o alcoolemie cu o valoare de 0,27 mg/l alcool pur în aerul expirat", a precizat IJP Dâmbovița.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Foto: targovistenews.ro

Back To Top