Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

repartitor
Categorie: Actual
  • Senatorul PNL de Prahova Roberta Anastase a anunțat că a depus un proiect conform căruia montarea obligatorie a repartitoarelor de căldură în apartamentele de bloc se prelungește până la 31 decembrie 2024.
  • „Introducem compensarea costului achiziției și montării acestor dispozitive pentru categoriile vulnerabile, în limita a 750 lei/locuință”.

„Am depus la Senat, împreună cu domnul ministru Sebastian Burduja, un proiect de lege prin care montarea obligatorie a repartitoarelor de căldură în apartamentele de bloc se prelungește cu un an, până la 31 decembrie 2024. Prin acest proiect introducem compensarea costului achiziției și montării acestor dispozitive pentru categoriile vulnerabile, în limita a 750 lei/locuință. Beneficiarii sunt persoanele care au primit deja cardurile de energie, cu care pot plăti facturi la electricitate, gaz sau încălzire. Acest ajutor va putea fi folosit și pentru plata sumei care depășește subvenția de 750 lei din costul repartitoarelor.

Proiectul legislativ l-am inițiat impreuna cu ministrul liberal al Energiei, Sebastian Burduja, alături de senatorii PNL Toma Petcu si Mihail Veștea și de alți parlamentari. Mai semnează președintele Comisiei de Energie din Senat și cel al Comisiei de Industrii din Camera Deputaților”, a transmis senatorul Roberta Anastase.

Citește și PROTEST AL TAXIMETRIȘTILOR MARȚI, PE STRADA DIN FAȚA PALATULUI CULTURII

Back To Top