Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

anchetă înșelăciune
Categorie: Actual
  • Polițiștii prahoveni din cadrul Biroului de Combatere a Infracțiunilor Contra Persoanei și a Patrimoniului au reținut un bărbat din județul Ilfov care ar fi păcălit mai multe persoane să-i dea bani, sub formă de avans la achiziționarea de autoturisme.
  • În fapt, sumele erau achitate în baza unor mașini scoase la vânzare pe site-uri fictive.

Bărbatul, în vârstă de 46 de ani, este anchetat pentru complicitate la înșelăciune.

Potrivit Poliției, acesta "ar fi creat pagini web fictive prin care erau expuse la vânzare autoturisme second-hand, ulterior ducând în eroare potențialii clienți cărora le solicita un avans de 10% din valoarea autoturismelor, iar sumele de bani obținute din activitatea infracțională fiind folosite la achiziționarea de produse electrocasnice ce erau comandate pe raza municipiului București".

Joi dimineață, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară la un imobil din municipiul București, fiind găsite și ridicate 12 telefoane mobile, mai multe cartele SIM și carduri bancare emise pe numele mai multor persoane.

Citiți și: ATENȚIE, ÎNȘELĂCIUNE! VICTIMELE SUNT ADEMENITE CU FALSE ANUNȚURI ÎN NUMELE AEROPORTULUI OTOPENI

"În urma probatoriului administrat față de bărbatul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unității de parchet competente în vederea luării unei alte măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor Contra Persoanei și Patrimoniului în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune", a mai precizat IJP Prahova.

Back To Top