Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

alerte ninsori viscol
Categorie: Actual
  • ANM a emis alerte meteo pentru noi regiuni, anunțând că fenomene meteo extreme vor afecta, duminică, aproape toată țara, cu excepția vestului și nord-vestului.
  • În Prahova, azi-noapte a intrat în vigoare și un cod portocaliu de viscol care vizează zona montană.

 În Oltenia, Muntenia, Dobrogea, Moldova precum și în sudul și estul Transilvaniei vor fi ninsori, la început la munte, fenomen care va predomina, apoi, și în restul teritoriului. Cantitățile de apă vor fi de 25...35 l/mp, iar vântul va avea intensificări, cu rafale în general de 60...75 km/h, astfel că  vor fi intervale cu viscol și vizibilitate scăzută. Codul galben valabil în aceste regiuni expiră diseară, la ora 18.00.

coduri 26 noiembrieTot până atunci, Giurgiu, Călărași, Ialomița, Brăila, Tulcea și Constanța se află sub cod portocaliu de precipitații abundente, în aceste județe urmând să se acumuleze 50...60 l/mp și izolat 70 l/mp. Pentru Constanța a fost emis, azi-noapte, și un cod roșu de vânt, din cauza rafalelor care au atins 100 km/oră.

Un cod portocaliu este valabil, până la ora 16.00, și în județele Călărași, Ialomița, Brăila, Buzău, Tulcea, Constanța, Vrancea, Galați, Vaslui și Bacău, unde va ninge și va fi viscol. Vântul va avea intensificări susținute cu rafale în general de 85...90 km/h, iar vizibilitatea va scădea sub 50 m. De asemenea, avertizarea vizează și Carpații Meridionali și de Curbură, unde vor fi intensificări susținute ale vântului cu rafale de 90...110 km/h, va ninge și va fi viscol, iar vizibilitatea va scădea sub 50 m.

Update. ZECI DE LOCALITĂȚI, DIN ȘASE JUDEȚE, SE AFLĂ SUB COD ROȘU DE NINSORI ȘI VISCOL, DUMINICĂ DIMINEAȚĂ

 

 

 

 

Back To Top