Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Gala
Categorie: Actual
  • Vineri, 24 noiembrie, la Ramatuelle, a avut loc festivitatea de premiere a laureaților Galei Comunității Prahovene 2023.
  • Evenimentul a fost organizat de Fundația Comunitară Prahova și Observatorul Prahovean.

Într-o atmosferă de gală, fiind prezenți aproape 400 de invitați, au fost desemnați câștigătorii votului exprimat de susținătorii celor 75 de nominalizați la diverse categorii.

Lista câștigătorilor

Ajutor oferit semenilor – Nicolae Tănase – 5264 voturi

Cultură – Bogdan Vasilescu – 1252 voturi

Educație – Liviu Drăghici – 1562 voturi

Implicare civică – George Pantelimon – 1116 voturi

Mobilizarea comunității – Iulia Zamfirescu, Asociația „Arca lui Norocel” – 2016 voturi

Sănătate – Iolanda Gheorghiu – 1088 voturi

Sport – Mădălin Tănase – 1985 voturi

Suport social – Tetiana Pasichnyk – 1081 voturi

Mediu – Rotary Ploiești – 1302 voturi

Pe parcursul lunii octombrie, prahovenii au nominalizat și au înscris la Gala Comunității persoanele, echipele și companiile care au făcut fapte bune în județul nostru. În baza criteriilor de eligibilitate, juriul, format din reprezentanți ai organizatorilor, respectiv ai Fundației Comunitare Prahova și ai Observatorului Prahovean, au analizat fiecare dintre nominalizările primite.

O altă etapă importantă a fost și aceea a votului publicului. Pe parcursul lunii noiembrie publicul a putut să își voteze favoriții fiecărei categorii a Galei.

De asemenea, au fost înmânate premii speciale unui număr de 49 de persoane fizice și juridice, care s-au implicat activ în comunitate.

Citește și ASOCIAŢIA ”DĂRUIEŞTE VIAŢĂ”: "NOI AM FĂCUT UN SPITAL. DAR NU NE OPRIM AICI. CONTINUĂM CU A DOUA CLĂDIRE"

Back To Top