Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

salvamont viscol avertizare meteo
Categorie: Actual
  • Zeci de persoane au rămas blocate pe munte, sâmbătă seară, fiind surprinse de înrăutățirea vremii în timpul unei drumeții.
  • Grupul era organizat de o agenţie de ghizi, dar a avut la dispoziție foarte puţini instructori și nu a ținut seamă de alertele emise de meteorologi.

Înrăutățirea condițiilor meteo i-a convins pe turiști să ceară ajutor.

"Zonă sub avertizare cod portocaliu de ninsori și viscol, zăpadă prospăt căzută, grup de 50 de persoane... dacă la asta se mai adăuga și putină neșansă existau toate ingredientele ca o tură pe munte, aproape ratată, să se transforme într-o tragedie... În masivul Parang, zona de creastă către Vf. Parângul Mare.

Au intervenit salvamontiștii aflați în serviciul de tură operativă din Baza Salvamont Rusu din cadrul Salvamont Petroșani și Salvamont Hunedoara", a anunțat Dispeceratul Național Salvamont.

Citiți și: UPDATE. ALERTELE METEO DE NINSORI ȘI VISCOL AU FOST EXTINSE

"A fost un grup organizat de o agenţie care presta servicii de dus oameni pe munte şi au avut foarte puţini instructori şi, din păcate, nu trebuia să abordeze traseul în condiţiile de astăzi, pentru că astăzi toată ziua a fost vreme rea. Te duci pe munte în condiţii de vreme rea atunci când vrei să testezi capacitatea la doi-trei-cinci oameni cu care vrei să faci o expediţie în marii munţi din lume, dar nu cu 50 de oameni", a declarat Șeful Salvamont România, Sabin Cornoiu, pentru News.ro. Acesta a precizat că xcursia a fost organizată existând mai puţin de un ghid la 10 persoane, dar şi în contextul în care fusese anunţat din timp faptul că la altitudini mari vântul va bate cu putere, spulberând zăpada.

Vedeți AICI imagini din timpul operațiunii Salvamont.

Back To Top