Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

accident moped bicicleta
Categorie: Actual
  • Accidentul produs ieri, în jurul prânzului, a dus la deschiderea unui dosar penal, având în vedere că în eveniment a fost implicat și un vehicul neînmatriculat.

"La data de 26 noiembrie a.c., în jurul orei 12.00, polițiștii Secției Rurale de Poliție Blejoi au fost sesizați despre faptul că în localitatea Strejnicu s-ar fi produs un accident rutier soldat cu pagube materiale.

Din primele verificări a reieșit faptul că un tânăr de ani 18 ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un moped pe strada Florilor, la un moment dat ar fi acroșat un minor de 12 ani, care se deplasa pe bicicletă.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că mopedul în cauză nu este înmatriculat", a anunțat IJP Prahova.

Citiți și: TREI PERSOANE ÎNCARCERATE ÎN URMA UNUI ACCIDENT FEROVIAR PRODUS LA BUȘTENI - VIDEO LINK

În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime omenești, însă polițiștii au deschis dosar de cercetare penală din cauza mopedului neînmatriculat implicat în eveniment.

Foto ilustrație

Back To Top