Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

mae deces fâșia gaza
Categorie: Actual
  • După ce mai mulți ostatici cu cetățenie română au fost eliberați de Hamas, în ultimele zile, pe durata încetării focului, Ministerul Român al Afacerilor Externe a transmis, sâmbătă dimineață, și o informare referitoare la decesul unei astfel de persoane.

"În continuarea precizărilor transmise de către MAE în contextul situației de securitate din Statul Israel și Fâșia Gaza, precizăm că autoritățile israeliene au informat cu privire la decesul unei persoane cu dublă cetățenie, israeliană și română, ostatic în Fâșia Gaza.

Ministerul afacerilor externe transmite condoleanțe familiei îndoliate.

În prezent, trei persoane cu dublă cetățenie, israeliană și română, se mai află ostatice în Fâșia Gaza, context în care Ministerul Afacerilor Externe reiterează necesitatea eliberării tuturor ostaticilor din Fâșia Gaza.

Ambasada României la Tel Aviv menține contactul cu autoritățile israeliene" este comunicatul Ministerului român de Externe.

Citiți și: MAE: ALȚI 86 DE CETĂȚENI ROMÂNI AU FOST EVACUAȚI DIN GAZA

 

Back To Top