Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

A3 București - Ploiești viteză
Categorie: Actual
  • Un bărbat din Breaza a rămas fără permis, în acest weekend, documentul fiindu-i reținut de polițiștii care l-au înregistrat conducând cu 210 km/oră.

"Polițiștii Brigăzii Autostrăzi i-au reținut permisul de conducere, pentru 120 de zile, unui bărbat care circula 210 km/h pe Autostrada A3 București - Ploiești.

Citiți și: ALERTĂ INFOTRAFIC ÎN ULTIMA ZI A MINIVACANȚEI DE 1 DECEMBRIE. ALTERNATIVELE LA DN1 RECOMANDATE DE POLIȚIE, PENTRU CEI CARE SE ÎNTORC DE LA MUNTE

La data de 1 decembrie 2023, ora 22.44, un bărbat, de 34 de ani, din Breaza, județul Prahova, în timp ce se deplasa din spre Ploiești spre București, pe Autostrada A3, a fost depistat de polițiști, cu aparatul radar, circulând cu viteza de 210 km/h.

Conducătorul auto a fost sancționat cu amendă de 1.305 lei și i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce, pentru 120 de zile", a anunțat IGPR.

Citiți și: AUTOSTRADA BUCUREȘTIULUI. PRIMUl TRONSON DESCHIS CIRCULAȚIEI ESTE CEL ÎNTRE DN1 ȘI A3 BUCUREȘTI - PLOIEȘTI (VIDEO LINK)

Foto: Poliția Română

Back To Top