Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
catuse3Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au continuat activităţile operative desfăşurate pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializată în obţinerea de credite bancare cu documente falsificate, până în acest moment fiind arestaţi şapte membrii ai grupării.
Astfel, în noaptea de 09/10.07.2012 a fost prins şi reţinut de o echipă operativă din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, un alt membru al grupării, G. Florin, de 31 de ani din Ploieşti, cercetat pentru înşelăciuni asupra mai multor unităţi bancare şi instituţii financiare.
În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că în perioada 24.01.2012 – 28.05.2012, prin folosirea unor documente de venit, contracte individuale de muncă şi fişe fiscale false a indus în eroare funcţionarii unei unităţi bancare obţinând credite în valoare de 490.000 lei şi totodată, prin acelaşi mod de operare, a încercat să inducă în eroare reprezentanţii unei societăţi comerciale în vederea achiziţionării unor bunuri în valoare de 25000 lei.
Acesta a fost prezentat Judecătoriei Ploieşti, care a dispus măsura interdicţiei de a părărsi ţara pe o durată de 30 de zile. pentru săvârşirea infracţiunilor de uz de fals şi înşelăciune.

INFORMAŢII DE BACKGROUND.
La data de 2 iulie a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti au descins la locuinţele membrilor unei grupări infracţionale specializată în obţinerea de credite bancare cu documente falsificate. Percheziţiile au fost efectuate cu sprijinul luptătorilor S.I.R.
Poliţiştii au perchezişionat 11 locuinţe din Ploieşti, aparţinând membrilor grupării infracţionale, la sediul Poliţiei fiind conduse pentru cercetări 10 persoane.
Din cercetările poliţiştilor a rezultat că membrii grupării falsificau documente care atestau realizarea de venituri nereale, în baza cărora se prezentau la instituţii de credit şi contractau împrumuturi băneşti sau achiziţionau în rate produse electronice şi electrocasnice. Infracţiunile au fost săvârşite în perioada 2011 – 2012, prejudiciul cauzat prin comiterea faptelor fiind de aproximativ 250.000 lei.
În urma percheziţiilor efectuate de la domiciliul suspecţilor au fost ridicate înscrisuri, şi produse electronice şi electrocasnice provenite din comiterea faptelor.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.

Back To Top