Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
mascati_2La data de 10.07.2012 la nivelul Poliţiei Municipiului Ploieşti a fost organizată o razie în care au fost angrenaţi lucrători din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, Servciiul de Intervenţie Rapidă, Poliţia Municipiului Ploieşti – Biroul de Investigaţii Criminale, Secţiile 1-4 Poliţie şi Secţia 9 Poliţie Puchenii Mari.
Astfel, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale cu sprijinul Serviciului de Intervenţie Rapidă, au pus în executare 4 autorizaţii de percheziţie, iar patru persoane au fost conduse la sediul Poliţiei în vederea cercetărilor.
Din cercetări s-a stabilit că, F. Gabriel a sustras din rezervorul unei autospeciale aproximativ 400 litri motorină, valoarea prejudiciului creat fiind de aproximativ 2400 lei.
În baza probatoriului administrat, acesta a fost reţinut pe bază de ordonanţă şi introdus în arestul I.J.P.Prahova, urmând să fie prezentat Judecătoriei Ploieşti, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
În cauză sunt continuate cercetările, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.
Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor şi Secţiile 1-4 Polişie au acţionat pe platoul Halelor Centrale aplicând sancţiuni contravenţionale în valoare de 3.000.lei
Totodată, au fost confiscate coroane,  garoafe, crizanteme.

Back To Top