Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

emilia
Categorie: Actual
  • Jurnalista Emilia Șercan a anunțat, printr-o postare pe rețelele de socializare, că se află în cea de-a noua zi de protest în fața Parchetului General și a Parchetului Curții de Apel București.
  • Protestul a început după ce ancheta privind fotografiile sale personale și campania de denigrare a acesteia, dar și scurgerea de probe din dosar, a fost închisă brusc, la cererea Parchetului General.

„De nouă zile protestez în fața Parchetului General și a Parchetului Curții de Apel București împotriva injustei și revoltătoarei decizii de clasare a dosarului de kompromat. Am decis să protestez solitar, ținând în mâini una dintre fotografiile mele personale, publicate în mod repetat printr-o acțiune organizată și bazată pe informații scurse din poliție, divulgare care ulterior a fost mușamalizată, cel mai probabil printr-o operațiune de intelligence. Protestul meu este împotriva scandaloasei decizii de închidere a dosarului de kompromat, în care procurorul a constatat că 3 infracțiuni dintre cele reclamate de mine nu există, iar că alte 4 nu sunt prevăzute de legea penală”, susține Emilia Șercan.

„Dincolo de toate deciziile năucitoare din dosar, un procuror a spus că publicarea repetată a unor fotografii intime nu reprezintă deloc violare a vieții private. Acel procuror nu a văzut intenția, premeditarea și forma continuată a faptei, spunând că publicarea unor fotografii intime făcute în casă nu reprezintă violare a vieții private a unui cetățean. Parchetul mi-a călcat în picioare demnitatea de om și de femeie, decizia fiind de neacceptat pentru mine”, a mai scris jurnalista.

Citește și PARCHETUL A RENUNȚAT LA URMĂRIREA PENALĂ ÎN DOSARUL AMENINȚĂRII JURNALISTEI EMILIA ȘERCAN. „NU EXISTĂ UN INTERES PUBLIC ÎN URMĂRIREA FAPTEI”

Back To Top