Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Consiliul
Categorie: Actual
  • Convocată inițial la ora 14.30, ședința extraordinară a Consiliului Local Ploiești a avut loc la 16.15.
  • Evident, nu au lipsit scandalurile, jignirile și discuțiile purtate pe un ton extrem de ridicat.

14.30. Puținii consilieri prezenți, fizic sau online, așteaptă începerea ședinței. După minute bune de așteptare, primarul Andrei Volosevici își pierde răbdarea și întreabă dacă consilierii PNL și USR vor veni, până la urmă, la ședință. „Întârzie un pic”, răspunde singurul consilier PNL prezent, Gheorghe Sârbu. „E bătaie de joc. Am așteptat destul”, spune primarul care anunță suspendarea ședinței. 14.55. Consilierii locali PNL intră în sală spunând că au avut o ședință pregătitoare. „Am anunțat că întârziem”, spun acești dar, în haosul creat, ședința nu poate începe.

Ceartă în reluare

16.15. A fost nevoie de o nouă convocare pentru ca ședința extraordinară să aibă loc. Proiectul privind rectificarea bugetului CSM Ploiești a generat primele discuții tensionate. Lucururile au căpătat o altă dimensiune atunci când a fost dezbătută rectificarea bugetului municipiului Ploiești. Consilierul Valentin Marcu a propus repartizare a fondurilor necesare pentru plata însoțitorilor persoanelor cu handicap, restul banilor fiind dirijat către fondul de rezervă. Mai mult, Valentin Marcu a cerut executivului Primăriei să răspundă până marți, orele 15.00, la zece întrebări referitoare la datoriile municipalității. În ciuda opoziției primarului Volosevici și a consilierilor Paul Palaș, Robert Vâscan, Magdalena Trofin și Mihai Tonsciuc, proiectul a fost votat de majoritatea consilierilor locali. Scandalul a continuat pe holurile Primăriei Ploiești, protagoniștii principali fiind primarul Volosevici și consilierul Dragoș Măchițescu, subiectul discuțiilor fiind afișele cu conținut denigrator la adresa celui din urmă apărute în anumite zone din Ploiești.

Foto arhivă

Citește și LICITAȚII, LA PLOIEȘTI, PENTRU DOTĂRI ȘI ECHIPAMENTE LA SPITALUL MUNICIPAL ȘI SPITALUL DE PEDIATRIE

Back To Top