Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
zecheruPrezent într-o conferinţă de presă susţinută la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, Nicolae Zecheru (foto), şef Serviciul Investigaţii Criminale a declarat că în primul trimestru al anului 2012 furturile de autoturisme au scăzut cu 41,7%. Mai exact, au avut loc 46 de furturi, dar majoritatea au fost furturi de folosinţă, maşinile fiind găsite abandonate de poliţişti.
O altă problemă este cea a celora care cumpără maşini din afară, de la persoane fizice sperând la un chilipir, iar o dată ajunşi în România constată că maşinile respective sunt furate. În acest caz, poliţia trebuie să le ridice şi să le returneze proprietarilor. Nicolae Zecheru a spus că poliţia Prahova returnează cam două maşini pe săptămână. Prin urmare acesta îi sfătuieşte pe cei care cumpără maşini din străinătate să le ia de la vânzători autorizaţi sau, dacă cumpără de la persoane fizice, să ceară autorităţilor verificarea autovehiculului în cazul în care au suspiciuni.

Back To Top