Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
politia-echipaj-autoÎn perioada iulie - septembrie 2012,  Institutul de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române şi Groupama Asigurări desfăşoară, la nivel naţional, campania de prevenire a furturilor de şi din autoturisme „NU-ŢI LĂSA MAŞINA LA ÎNDEMÂNA HOŢILOR!”.
Campania „NU-ŢI LĂSA MAŞINA LA ÎNDEMÂNA HOŢILOR!” are ca scop informarea populaţiei cu privire la modalităţile de prevenire a furturilor de şi din autoturisme, se înscrie în prioritatea naţională „Prevenirea furturilor” şi abordează unul dintre genurile de infracţionalitate care au un aport important la situaţia operativă.
Acest nou demers reprezintă o continuare a protocolului de colaborare iniţiat în 2011 între Inspectoratul General al Poliţiei Române şi Groupama Asigurări S.A. la lansarea campaniei „Fii precaut, hoţii nu dorm!
"Privind retrospectiv atât la acţiunile de prevenire pe care Grupul le realizează la nivel internaţional de peste 50 de ani precum şi la proiectele desfăşurate local de Groupama Asigurări, asocierea cu IGPR pentru dezvoltarea acestui nou proiect de prevenire este una firească. Grija pentru siguranţă este o preocupare comună a celor două entităţi şi un demers pe care îl vom susţine şi dezvolta şi în viitor", a declarat Georgiana Miron, Director Comunicare şi Relaţii Publice, Groupama Asigurări.

Campania NU-ŢI LĂSA MAŞINA LA ÎNDEMÂNA HOŢILOR!” vizează transmiterea de recomandări cu caracter preventiv. Promovarea campaniei se va realiza prin intermediul mass-media dar şi prin distribuirea unor materiale informativ-preventive.
Pentru o comunicare şi o vizibilitate eficientă a mesajelor destinate prevenirii furturilor de şi din autoturisme vor fi desfăşurate întâlniri cu grupuri ţintă (asociaţii de proprietari, asociaţii profesionale, angajaţi ai unor instituţii sau societăţi de transport) şi se vor organiza concursuri tematice cu premii, inclusiv la posturile locale de radio şi televiziune.
Pe parcursul întâlnirilor, specialiştii din cadrul structurilor de prevenire ale Poliţiei Române vor prezenta participanţilor aspecte de interes privind furturile de şi din autoturisme, vor afla cum acţionează hoţii şi care sunt măsurile de protecţie pe care le pot lua pentru a nu fi victime ale unor astfel de infracţiuni.

Peste 500.000 de materiale cu sfaturi preventive vor fi distribuite în cadrul întâlnirilor cu grupurile ţintă, care se vor desfăşura în locuri publice, în staţiuni turistice – în judeţele în care există astfel de zone.
De asemenea, poliţiştii vor distribui obiecte promoţionale, iar la avizierele asociaţiilor de proprietari, la intrările în centrele comerciale şi în alte locuri publice vor fi expuse afişe cu mesajul campaniei.
Despre Protocolul de Colaborare IGPR şi Groupama Asigurări
Protocolul de cooperare între IGPR şi Groupama Asigurări a fost semnat considerând că, prin demersuri comune se va realiza o mai bună infomare destinată reducerii riscului de victimizare a populaţiei. Protocolul are ca obiect consultarea şi susţinerea reciprocă a celor două parţi în vederea prevenirii infracţiunilor contra patromoniului prin derularea în parteneriat a unor proiecte / campanii sau activităţi cu caracter informativ-preventiv.

Back To Top