Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

vinMâine, 14 iulie, începând cu orele 16.00, Muzeul Rezervaţiei Naturale Bucegi - situat în Parcul „Dimitrie Ghica” din Sinaia - va fi gazda unei interesante şi generoase manifestări dedicate vinului.

Intitulată „Ştiinţa  viei, arta vinului” şi organizată de către Muzeul Judeţean de Ştiinţele Naturii Prahova, în colaborare cu Centrul Cultural „Carmen Sylva” din Sinaia - Clubul seniorilor şi S.C. Domeniile Anastasia, manifestarea aduce în prim-plan tradiţii şi tehnici, o cultură, în fapt, destinată licorii zeilor, cu atât de puternice vibraţii în spaţiul prahovean.

Programul cuprinde o expoziţie, prezentări, o dezbatere, o incursiune în istorie, dar şi o degustare de vin. La manifestare, sunt aşteptaţi toţi cei interesati de cultura viei şi de tehnicile vinificaţiei - tehnologii tradiţionale şi moderne de cultivare a viţei-de-vie şi de preparare a vinului, aspecte privind motivul vinului presărate în folclorul autohton, dar şi în literatura şi arta românească, prezenţa vinului în momente cruciale ale vieţii, în tradiţiile creştine, vinul ca aliment şi ca medicament sau… sursă de inspiraţie, având în vedere că „o sticlă de vin conţine mai multă filozofie în ea decât orice altă carte din lume”, după cum spunea Louis Pasteur.


Back To Top