Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
hoti_apartament1În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au depistat principalul suspect al mai multor  furturi din locuinţe. Este vorba despre L. Eugen, din Breaza.
Poliţiştii au axtins cercetările şi, în urma probelor administrate şi a percheziţiei domiciliară efectuată la locuinţa acestuia, activităţi desfăşurate sub directa coordonare a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti, în sarcina acestuia au fost reţinute săvârşirea a 5 furturi din locuinţe.
Din cercetările poliţiştilor a rezultat că acesta pătrundea în locuinţe prin forţarea geamului de la baia apartamentului situat pe palierul de trecere dintre scările a două blocuri.
Suspectul a fost depistat şi condus la sediul Poliţiei.
Faţă de L. Eugen s-a luat măsura reţinerii pe bază de ordonanţă, urmând  să fie prezentat Judecătoriei Ploieşti cu propunere de arestare preventivă.
În urma analizării materialului probator, Judecătoria Ploieşti a emis pe numele lui L. Eugen mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
Cercetările vor fi continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.
Back To Top